fbpx

נתחי עוף מוקפצים בצי"לי

מצרכים250 ג"ר חזה עוף טרי חתוך לרצועות דקות 200 ג"ר עלי בייבי מיקס שטופים ומסוננים 50 גרם קרוטונים מתובלים 2 כפות גרעיני חמניות קלופים וקלויים חצי כוס רוטב צ"ילי מתוק 1 בצל סגול בינוני חתוך לרצועות 3-4 שיני שום קצוצות צרור עירית קצוצה מלח לפי הטעם לרוטב1 כף חרדל דיז"ון צרפתי 1 כף דבש דבורים 2 כפות חומץ בלסמי חצי כוס מיץ תפוזים טבעי חצי כוס שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם להכנת הרוטב מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים את שמן הזית תוך כדי ערבוב אופן ההכנהאת רצועות העוף מבשלים כ-דקה וחצי במים רותחים מסננים ומקררים מחממים מחבת על להבה גבוהה מטגנים כ2- דקות את הבצל והשום מוסיפים את רצועות העוף מקפיצים על להבה גבוהה מוסיפים את רוטב הצ'ילי ואת העירית ומתבלים במעט מלחמפזרים את עלי הבייבי על קערת הגשה מטפטפים מעל את הרוטב מפזרים את הקרוטונים מניחים מעל את העוף המוקפץ ומפזרים מעל את גרעיני החמניות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
250 ג"ר חזה עוף טרי חתוך לרצועות דקות
200 ג"ר עלי בייבי מיקס שטופים ומסוננים
50 גרם קרוטונים מתובלים
2 כפות גרעיני חמניות קלופים וקלויים
חצי כוס רוטב צ"ילי מתוק
1 בצל סגול בינוני חתוך לרצועות
3-4 שיני שום קצוצות
צרור עירית קצוצה
מלח לפי הטעם

לרוטב
1 כף חרדל דיז"ון צרפתי
1 כף דבש דבורים
2 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס מיץ תפוזים טבעי
חצי כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

להכנת הרוטב מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים את שמן הזית תוך כדי ערבוב


אופן ההכנה
את רצועות העוף מבשלים כ-דקה וחצי במים רותחים מסננים ומקררים

מחממים מחבת על להבה גבוהה מטגנים כ2- דקות את הבצל והשום
מוסיפים את רצועות העוף מקפיצים על להבה גבוהה מוסיפים את רוטב הצ'ילי ואת העירית ומתבלים במעט מלח

מפזרים את עלי הבייבי על קערת הגשה מטפטפים מעל את הרוטב מפזרים את הקרוטונים

מניחים מעל את העוף המוקפץ ומפזרים מעל את גרעיני החמניות

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר