נתח כתף כבש בצלייה ממושכת וירקות שורש

חומרים:כתף כבש פרוסה לפרוסות של בעובי של 4 ס"מ 2 כפות קמח1/2 בקבוק יין אדום יבש1 גזר1 בצל1 כרישה1 ראש סלרי4 שיני שום2 כפות רסק עגבניות4 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מתחילים בסיר בעל תחתית עבה עם מעט שמן.מקמחים את פרוסות הכבש ומטגנים עד לצבע זהוב.מוציאים ומניחים בתבנית פיירקס.לאותה מחבת מוסיפים בצל גזר שום וכרישה ומטגנים כ- 10 דקות.מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים עוד כ- 5 דקות.לבסוף מוסיפים יין אדום. כאשר היין מצטמצם לחצי מוסיפים מים.כאשר כל הנוזלים רותחים משלימים טעם .את הנוזל שהכנו עם ירקות השורש יוצקים על הבשר ומכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף.מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 למשך כשעתיים או עד שהבשר רך. מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביבהירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

חומרים:
כתף כבש פרוסה לפרוסות של בעובי של 4 ס"מ
2 כפות קמח
1/2 בקבוק יין אדום יבש
1 גזר
1 בצל
1 כרישה
1 ראש סלרי
4 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מתחילים בסיר בעל תחתית עבה עם מעט שמן.
מקמחים את פרוסות הכבש ומטגנים עד לצבע זהוב.
מוציאים ומניחים בתבנית פיירקס.
לאותה מחבת מוסיפים בצל גזר שום וכרישה ומטגנים כ- 10 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים עוד כ- 5 דקות.
לבסוף מוסיפים יין אדום. 
כאשר היין מצטמצם לחצי מוסיפים מים.
כאשר כל הנוזלים רותחים משלימים טעם .
את הנוזל שהכנו עם ירקות השורש יוצקים על הבשר ומכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף.
מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 למשך כשעתיים או עד שהבשר רך.

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר