חומרים למנה אחת:
3 קוקי סאן ז'אק טרי
3 כפות קטנות של שומר
80 גר' סוכר
100 מ"ל מיץ לימון
5 עלי מרווה קצוצים
3-2 עלי נענע
מעט שום כתוש
מעט שאטה
קורט מלח
20 גר' חמאה
אופן ההכנה:
יוצרים קרמל מהסוכר ו"פותחים" עם מיץ לימון.
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב פרט לחמאה, ומסירים מהאש למספר דקות ל"חיבור הטעמים" ומסננים.
מחממים 3 כפות קטנות של שומר שנצרב בגריל, ומסדרים במרכז הצלחת.
צורבים 3 יחידות קוקי סאן ז'אק למשך 30 שניות מכל צד, ומניחים אחד על כל כף.
מחממים את הרוטב עם החמאה ויוצקים על המנה.
