fbpx

סביצ'ה אינטיאס

סביצ'ה אינטיאס בליווי סלסה עגבניות, זיתי קלמטה, עלי אורגנו טריים ויוגורט עיזים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סביצ'ה אינטיאס בליווי סלסה עגבניות, זיתי קלמטה, עלי אורגנו טריים ויוגורט עיזים.

חומרים ל- 5 סועדים:
פילה אינטיאס (נקי) 450 גר' פרוס לפרוסות (2 ס"מ)
עגבניות תמר – 5 יח' מגורדות בפומפייה ומסננים (להוצאת המים)
צ'ילי חריף (לא חייבים) קצוץ –לפי הטעם
שיני שום – 1-2 יח', כתוש
שמן זית – 250 מ"ל
מיץ לימון סחוט טרי (חצי לימון למנה)
זיתי קלמטה (מגולענים)- 25 יח', קצוץ גס
עלי אורגנו טריים -6 עד 9 יח'
יוגורט עיזים (סמיך) 200 מ"ל

אופן ההכנה:
סלסה עגבניות – מערבבים את העגבניות עם השום, פלפל צ'ילי חריף, מעט שמן זית, מלח.
מניחים את פרוסות הדג בצלחת מתבלים עם מעט מלח, שמן זית ומיץ לימון (לפי הסדר).
מפזרים בנקודות את הסלסה עגבניות ויוגורט.
מפזרים את זיתי הקלמטה ועלי אורגנו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר