חומרים למנה ליחיד
120 גרם בשר דניס, נקי מעור ועצמות- פרוס דק לעובי של כ-3/4 ס"מ
מיץ מחצי לימון
שמן עגבניות- 1 כוס שמן זית איכותי
חצי כוס עגבניות לחות
מלח ים גס, פלפל שחור גרוס
צנונית פרוסה לפרוסות דקיקות ושקופות
חצי כפית עלי קורנית
אופן ההכנה
שמן עגבניות- טוחנים יחד את שמן הזית והעגבניות הלחות, טוחנים היטב עד שהעגבניות הופכות ממש לרסק.
מסננים ומקבלים שמן אדמדם בניחוח עגבניות
את השמן ניתן לשמור לשימוש בעתיד לתיבול סלטים, דגים ובשר, למעשה כל מה שתרצו זה שמן נהדר!
מסדרים את פרוסות הדג בעיגול יפה
מטפטפים מלמעלה את מיץ הלימון, כשני כפיות של השמן האדום
מפזרים מלמעלה את פרוסות הצנונית ועלי הקורנית
מגישים מייד