סביצ'ה לוקוס על קרפצ'יו סלק עם קרם חציל ולימון כבוש

חומרים ל- 4 מנות:800 גרם פילה דג לוקוס, נקי מעצמותפלפל אדום, חתוך לקוביות קטנותבצל ירוק4 פרוסות של לימון כבושסלק אדום (בינוני) פרוס לפרוסות דקיקותחציל בלאדימלח יםפלפל שחור גרוסשמן זית כתית מעולהמעט מיץ מלימונים טרייםלקישוטזעתר טרי/ בזיליקום/ טימיןאופן ההכנה:להכנת הסביצ'ה:חותכים את הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערת ערבוב.מוסיפים קוביות פלפל אדום ורצועות בצל ירוק.מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים בעדינות.להכנת קרם החציל:שורפים את החציל על אש גלויה עד להשחמה מלאה ומקלפים.טוחנים את החציל במעבד מזון עם שמן זית, מעט לימון ומלח, עד לקבלת מרקם רך.אופן ההגשה:מניחים בתוך רינג (פורמה) את הפרוסות של הסלק ומעליו את הסביצ'ה.מניחים מעל את הקישוט שבחרנו ומרימים את הטבעת.מסביב יוצרים עיגולים קטנים של קרם החצילים ומניחים מעט מהלימון הכבוש.ממתכוני שבוע המסעדות של ישראל – מעריב גורמה קיץ 2009 – 23.8-1.9.09

חומרים ל- 4 מנות:
800 גרם פילה דג לוקוס, נקי מעצמות
פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
בצל ירוק
4 פרוסות של לימון כבוש
סלק אדום (בינוני) פרוס לפרוסות דקיקות
חציל בלאדי
מלח ים
פלפל שחור גרוס
שמן זית כתית מעולה
מעט מיץ מלימונים טריים
לקישוט
זעתר טרי/ בזיליקום/ טימין

אופן ההכנה:
להכנת הסביצ'ה:

חותכים את הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערת ערבוב.
מוסיפים קוביות פלפל אדום ורצועות בצל ירוק.
מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים בעדינות.

להכנת קרם החציל:
שורפים את החציל על אש גלויה עד להשחמה מלאה ומקלפים.
טוחנים את החציל במעבד מזון עם שמן זית, מעט לימון ומלח, עד לקבלת מרקם רך.

אופן ההגשה:
מניחים בתוך רינג (פורמה) את הפרוסות של הסלק ומעליו את הסביצ'ה.
מניחים מעל את הקישוט שבחרנו ומרימים את הטבעת.
מסביב יוצרים עיגולים קטנים של קרם החצילים ומניחים מעט מהלימון הכבוש.

ממתכוני שבוע המסעדות של ישראל – מעריב גורמה קיץ 2009 – 23.8-1.9.09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר