fbpx

סביצ'ה לוקוס

המתכון ל- 4 מנות חומרים:½ ק"ג פילה לוקוס½ ליטר מיץ לימון סחוט טרי½ כוס בזיליקום טרי400 סמ"ק שמן זיתמלח פלפל שחור לפי הטעםג'ינגר כבושאופן ההכנה:חותכים את הדג לנתחים בגודל 1 על 1 ס"מ ומניחים בקערה.במטחנה ידנית טוחנים את הבזיליקום עם שמן זית.מערבבים היטב את נתחי הדג עם מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.מפזרים על צלחת, ומפזרים בכפית את הרוטב של הבזיליקום עם שמן זית.לחתוך את הג'ינגר הכבוש לרצועות ולפזר על נתחי הדג.(ממתכוני שבוע גורמה 2005)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 



המתכון ל- 4 מנות

חומרים:
½ ק"ג פילה לוקוס
½ ליטר מיץ לימון סחוט טרי
½ כוס בזיליקום טרי
400 סמ"ק שמן זית
מלח פלפל שחור לפי הטעם
ג'ינגר כבוש

אופן ההכנה:
חותכים את הדג לנתחים בגודל 1 על 1 ס"מ ומניחים בקערה.
במטחנה ידנית טוחנים את הבזיליקום עם שמן זית.
מערבבים היטב את נתחי הדג עם מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מפזרים על צלחת, ומפזרים בכפית את הרוטב של הבזיליקום עם שמן זית.
לחתוך את הג'ינגר הכבוש לרצועות ולפזר על נתחי הדג.


(ממתכוני שבוע גורמה 2005)



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר