סביצ'ה סלמון וסלק

מרכיבים ל- 2 מנות:100 גרם גבינת עזים50 גרם גבינת שמנת 2 גבעולי טימין 200 גרם סלמון טרי קצוץ נקי מעצמות3 כפות שמן זית½ בצל סגול קצוץחופן עלי פטרוזיליה קצוציםמלח פלפל לפני הטעםמיץ מ-½ לימון2 סלק מבושל ומקולף חתוך לפרוסות בעובי 3 מילימטראופן ההכנה:הכנת מוס הגבינות: טורפים בעזרת מטרפה היטב את גבינת העזים, גבינת השמנת והטימין בתוך קערת נירוסטה (במידה והתערובת קשה ניתן להוסיף 2-3 כפות של חלב או יוגורט).הכנת המנה: מערבבים יחדיו את שארית המרכיבים (כולל הסלמון) בקערה נפרדת.מכינים על גבי הצלחת 3-4 פרוסות של סלק.מזליפים את גבינת העזים על הסלק (אפשר להיעזר בכפית).מניחים כף וחצי סביצ'ה סלמון מעל (חצי על הגבינה וחצי על הצלחת).ניתן לקשט את המנה עם מעט גרדת לימון מעל. מסעדת "כרמים" במושב סגולה

מרכיבים ל- 2 מנות:
100 גרם גבינת עזים
50 גרם גבינת שמנת
2 גבעולי טימין
200 גרם סלמון טרי קצוץ נקי מעצמות
3 כפות שמן זית
½ בצל סגול קצוץ
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
מלח פלפל לפני הטעם
מיץ מ-½ לימון
2 סלק מבושל ומקולף חתוך לפרוסות בעובי 3 מילימטר

אופן ההכנה:
הכנת מוס הגבינות:
טורפים בעזרת מטרפה היטב את גבינת העזים, גבינת השמנת והטימין בתוך קערת נירוסטה (במידה והתערובת קשה ניתן להוסיף 2-3 כפות של חלב או יוגורט).

הכנת המנה:
מערבבים יחדיו את שארית המרכיבים (כולל הסלמון) בקערה נפרדת.
מכינים על גבי הצלחת 3-4 פרוסות של סלק.
מזליפים את גבינת העזים על הסלק (אפשר להיעזר בכפית).
מניחים כף וחצי סביצ'ה סלמון מעל (חצי על הגבינה וחצי על הצלחת).
ניתן לקשט את המנה עם מעט גרדת לימון מעל.

מסעדת "כרמים" במושב סגולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר