סביצ'ה פרואני

 

החומרים:
קילו פילה דג ים נקי מעצמות, קוצים ועור חתוך לקוביות של 1 ס"מ
חצי בצל סגול פרוס דק
חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה
1 פלפל חריף נקי מזרעים קצוץ
מיץ מ- 8 ליים
מלח
פלפל
להגשה:
חופן גרעיני תירס קלויים
2-3 פרוסות בטטה מבושלות
2-3 פרוסות תירס (קלח) מבושל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מתבלים במלח ופלפל, ומשרים 5 דקות או עד שהדג מתחיל לקבל גוון לבנבן.
מעבירים לצלחת, מעטרים בבטטה, פרוסות התירס והתירס הקלוי.


פימנטו, שירות שף אישי עד הבית, טל. 052-5323739






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה