סביצ'ה קוקי סאן ג'ק על קרפצ'ו סלק עם קוקי סאן ג'ק מוקפץ בשמן זית וחומץ בלסמי, מלווה בעלי רוקט ותפוזים

מצרכים ל- 4 סועדים200 גרם קוקי סאן ג'ק2 יח' סלק לא מבושל, מקולף ופרוס דק.2 תפוזים מפולטים.100 גרם רוקט.8 כפות שמן זית4 כפות חומץ בלסמימלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנהלפרוס חצי מכמות הקוקי סאן ג'ק לפרוסות דקות מאוד, לתבל עם חצי מכמות שמן הזית וחומץ בלסמי, להוסיף פלפל ומלח.לתבל את הסלק הפרוס עם שמן זית ובלסמי.להכין סלט עם הרוקט, פילה התפוזים ורצועות דקות מרבע סלק.להניח על הצלחת את הקרפצ'ו סלק בצורת פרח פתוח, באמצע הפרח להניח את סלט הרוקט. מעל, את הקרפצ'ו קוקי סאן ג'ק.את החצי השני של הקוקי סאן ג'ק להקפיץ עם מעט שמן זית ולסדר מסביב לקרפצ'ו סלק.לפזר בעדינות מלח ופלפל מעל הצלחת ולטפטף מעט שמן זית.

מצרכים ל- 4 סועדים
200 גרם קוקי סאן ג'ק
2 יח' סלק לא מבושל, מקולף ופרוס דק.
2 תפוזים מפולטים.
100 גרם רוקט.
8 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה
לפרוס חצי מכמות הקוקי סאן ג'ק לפרוסות דקות מאוד, לתבל עם חצי מכמות שמן הזית וחומץ בלסמי, להוסיף פלפל ומלח.

לתבל את הסלק הפרוס עם שמן זית ובלסמי.

להכין סלט עם הרוקט, פילה התפוזים ורצועות דקות מרבע סלק.

להניח על הצלחת את הקרפצ'ו סלק בצורת פרח פתוח, באמצע הפרח להניח את סלט הרוקט. מעל, את הקרפצ'ו קוקי סאן ג'ק.

את החצי השני של הקוקי סאן ג'ק להקפיץ עם מעט שמן זית ולסדר מסביב לקרפצ'ו סלק.

לפזר בעדינות מלח ופלפל מעל הצלחת ולטפטף מעט שמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר