סביצ'ה קיץ – טונה וליצ'י

מתכון קיצי ומרענן של מתן מרגלית, שף הגושרים מלון בטבע. מתאים לארוחה בימים החמים וגם כמנת פתיחה בארוחות החגים הבאים עלינו לטובה. בגליל העליון מגדלים את זני מאוריציוס ופלורידאני הנחשבים לאיכותיים, מתוקים ומניבים יבול גדול יחסית

מערבבים את הדג והירקות. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. צילום הגושרים מלון בטבע
מערבבים את הדג והירקות. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. צילום הגושרים מלון בטבע

מצרכים למנה

150 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות

6 ליצ'י קלופים וחתוכים לרבעים

1 נקטרינה או אפרסק חתוך לקוביות

1 גבעול בצל ירוק (החלק הירוק)

½ חצי גזר חתוך לרצועות דקות

1 צנונית- פרוסות דקות מאוד

עלי בזיליקום

עלי כוסברה מופרדים מהגבעול וקצוצים דק

1 כף שמן זית

מלח, פלפל לפי הטעם

מיץ מלימון טבעי שלם

צילום הגושרים מלון בטבע
צילום הגושרים מלון בטבע

אופן ההכנה

מערבבים את הדג והירקות.

מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.

מערבבים – להיזהר לא למעוך אלא לערבב בעדינות עד שכל חומרי הגלם מכוסים ברוטב.

הגשה

מניחים על צלחת הגשה.

במידה ומכינים את המנה לארוחת החג, כדאי להוסיף גרגירי רימון לקישוט וטעם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה