מצרכים למנה
150 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות
6 ליצ'י קלופים וחתוכים לרבעים
1 נקטרינה או אפרסק חתוך לקוביות
1 גבעול בצל ירוק (החלק הירוק)
½ חצי גזר חתוך לרצועות דקות
1 צנונית- פרוסות דקות מאוד
עלי בזיליקום
עלי כוסברה מופרדים מהגבעול וקצוצים דק
1 כף שמן זית
מלח, פלפל לפי הטעם
מיץ מלימון טבעי שלם
אופן ההכנה
מערבבים את הדג והירקות.
מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים – להיזהר לא למעוך אלא לערבב בעדינות עד שכל חומרי הגלם מכוסים ברוטב.
הגשה
מניחים על צלחת הגשה.
במידה ומכינים את המנה לארוחת החג, כדאי להוסיף גרגירי רימון לקישוט וטעם.