סדנאות אפייה מעשיות בחיפה

טחנת הקמח הוקמה לפני יותר מ-95 שנה על ידי הברון רוטשילד
טחנת הקמח הוקמה לפני יותר מ-95 שנה על ידי הברון רוטשילד

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה, תקיים סדנאות אפייה מעשיות מקצועיות שיועברו על ידי אופים וקונדיטורים מהטובים בארץ. הסדנאות מיועדות לקהל הרחב, וישולב בהן סיור היסטורי בטחנה אשר הוקמה לפני יותר מ-95 שנה על ידי הברון רוטשילד. בין הסדנאות: סדנה להכנת לחמים ולחמניות מיוחדים לחג השבועות, סדנת לחמי מחמצת ושאור, סדנה של מאפי שמרים וקיפולים, סדנה לטארט צרפתי. משך סדנת קונדיטוריה כ- 4 שעות. משך סדנת לחמים כ- 6-5 שעות.

סדנת אפייה של לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים בהדרכת סער מור
סדנת אפייה של לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים בהדרכת סער מור. צילום מנחם גרייבסקי

18.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת תומר בלס – "הלחם של תומר" – בנושא לחמי מחמצת ופוקצ'ה (רמה: מתחילים).

19.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת הקונדיטור גל בוכניק – בנושא מאפי שמרים וקיפולים (רמה:  מתחילים).

21.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת אנורמאל עוגן, אופה הכפר –  בנושא פוקצ'ה והמטבח הרומי (רמה: מתחילים).

"מחשבות על לחם" – בנושא לחמים ולחמניות מיוחדים לחג
"מחשבות על לחם" – בנושא לחמים ולחמניות מיוחדים לחג. צילום מנחם גרייבסקי

25.5.17 –  סדנת אפייה לחג השבועות בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם" – בנושא לחמים ולחמניות מיוחדים לחג (רמה: מתחילים ומתקדמים).

8.6.17 –  סדנה לאפיית לחמי מחמצת ושאור בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם" (רמה: מתחילים).

11.6.17 –  סדנה לאפיית טארט צרפתי בהדרכת הקונדיטור גל בוכניק (רמה: מתחילים).

18.6.17 –  סדנת אפייה של מאפי שמרים וקיפולים בהדרכת הקונדיטור גל בוכניק (רמה: מתחילים).

29.6.17 –  סדנת אפייה של לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם" (רמה: מתקדמים).

הסדנאות בתשלום יתקיימו בטחנת הקמח – רח' חטיבת גולני 40, חיפה. לפרטים ולהרשמה בטלפון: 04-8672137 שלוחה 4, באתר ובפייסבוק

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה