סדנאות בישול והתנסות אישיות בכל הסגנונות בזעפרן רעננה

זעפרן, המרכז הקולינרי הכשר ברעננה, חונך בית ספר חדש לבישול ופותח סדרת סדנאות בישול והתנסות אישיות, במסגרתן יקבלו חובבי הבישול מענה מקצועי לכל צרכי הבישול מעבר ללימוד מתכונים, וטיפים בבישול ואפייה.

הסדנאות יועברו על ידי השף גדי סלונים, שמונה לאחרונה למנהל בית הספר לבישול של זעפרן.
לגדי סלונים היסטוריה עשירה בתחום הקולינריה. אחרי תקופת עבודה בצרפת, ניהל גדי מטבחים בבתי מלון, מסעדות ושירותי קייטרינג ברחבי הארץ, והוא זה שמעביר באופן אישי את סדנאות הבישול בנושאים השונים:
2.07, 28.07 – סדנת בצק וסוכר לילדים מגיל 8 – הכנות ליומי הולדת
03.07, 19.07, 25.07 – סדנה איטלקית (הכנת רטבים)
04.07, 17.07 – סדנת סושי
20.07 ,06.07, 27.07, – סדנת בישול ביין
11.07 ,16.07, 23.7 – סדנת בצק וסוכר
24.07 ,12.07 – סדנת אפייה: לחמים, פוקצ’ות ועוד
13.07 – סדנת הדג והדגה
31.07 – סדנת בישול מקסיקני

הסדנאות יתקיימו בקומה העליונה של מרכז זעפרן באזור תעשייה רעננה.
בתום הסדנא יוכלו חובבי הבישול לרכוש את המצרכים להם הם זקוקים על מנת ליישם בבית את הידע שנרכש במהלך הסדנא.

אורך הסדנא: כ- 3 שעות.
עלות לאדם: 200 ₪
טלפון להזמנות: 09-7465628

זעפרן
רח’ התעשיה 15 רעננה, מול קניון רננים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה