סדנאות וטעימת דצמבר בג'יאקונדה

ניו זילנד פרצה לסצנת היין הבינלאומית בשנות השמונים עם סוביניון בלאן מחבל מרלבורו, זהו יין בעל עוצמה רבה וסגנון פירותי. אנשי חבל מרלבורו הצליחו לייצר אב טיפוס לסגנון הזה בעל הטעמים הנועזים אשר צבר מוניטין ומקום של כבוד בין יינות העולם על המדפים בחנויות ובתפריטי היין של מסעדות היוקרה

מפגש איזור הפאלץ Pfalz
איזור יין זה מכונה גם בשם Germany's Tuscany בזכות מזג האוויר החמים יחסית. מזג האוויר הרגוע מעודד ייצור יינות עשירים ועגולים, סגנונותיהם נעים בין יבשים לחלוטין למתקתקים ושמנמנים בעלי טעמי פרי מעודנים, וחלקם מינראליים. אלו יינות אלגנטיים ומעניינים המבטאים הן את אופיו של הטרואר והן את אופיו של היינן.
במפגש זה נסקור מגוון נושאים הקשורים לאזור יין זה וביניהם חוקי היין ותוויות היין בגרמניה.
נטעם ונכיר תשעה יינות של יצרנים שונים הנחשבים לטובים ביותר בפאלץ ובגרמניה כולה ובנוסף הפתעות משובחות…
· המפגש ילווה ב-Finger Food ומים מינרליים.
· מתכונת המפגש מצומצמת ומוגבלת ל- 15 משתתפים.
· יום רביעי 6/12/06 – ההרשמה סגורה.
· יום חמישי 7/12/06 בשעה 20:00 בבית ג'יאקונדה.
(נותרו מקומות ספורים אחרונים).
· מחיר: 240 ₪

מפגש יינות ניו זילנד והכרת יקב אחוזת בליידן Bladen
ניו זילנד בוהקת במאות גוונים של כחול-ירוק, כמו הוארה בתאורה שתוכננה בידי טובי התאורנים בעולם וגובתה באלפי מכשירי אפקטים מיוחדים. זוהי חלקת אדמה שלא תאמן, עבודת אומנות גיאוראפית, גן עדן של יצירתיות…וכשאלוהים יצירתי…אז הוא יצירתי!
ניו זילנד פרצה לסצנת היין הבינלאומית בשנות השמונים עם סוביניון בלאן מחבל מרלבורו, זהו יין בעל עוצמה רבה וסגנון פירותי. אנשי חבל מרלבורו הצליחו לייצר אב טיפוס לסגנון הזה בעל הטעמים הנועזים אשר צבר מוניטין ומקום של כבוד בין יינות העולם על המדפים בחנויות ובתפריטי היין של מסעדות היוקרה.
זהו חבל ארץ קסום בקצה העולם שאת רזי יינותיו אנו מבקשות לחשוף בפניכם בטעימה זו. במפגש זה נטעם זנים שונים, אדומים ולבנים.
· המפגש ילווה ב Finger Food ובמים מינרליים.
· מתכונת המפגש מצומצמת ומוגבלת ל-15 משתתפים.
· יום חמישי 14/12/06 בשעה 20:00 בבית ג'יאקונדה.
· יום רביעי 20/12/06 בשעה 20:00 בבית ג'יאקונדה.
· המחיר: 110 ₪


מפגש איזור הנאהה Nahe
במפגש זה נכיר את אזור הנאהה על אדמותיו, הכרמים החשובים בחבל ארץ זה, את יינותיהם המבטאים הן את אופיו של הטרואר והן את אופיו של היינן ופילוסופיית עשיית היין, נדון בנושאים מגוונים הקשורים באזור יין נפלא זה כמו גם את חוקי היין ותוויות היין בגרמניה.
במפגש זה נטעם תשעה יינות ממיטב יצרני אזור הנאהה.
· המפגש ילווה ב Finger Food ובמים מינרליים.
· מתכונת המפגש מצומצמת ומוגבלת ל-15 משתתפים.
· יום רביעי 27/12/06 – ההרשמה סגורה (ניתן להרשם ברשימת המתנה למקרה שיתפנה מקום).
· מחיר 240 ₪

נפלאות היינות הלבנים למתחילים
במפגש זה נשוחח על תהליכי הייצור של היינות הלבנים ועל אומנות טעימת היין הלבן, הארומות והניחוחות המייחדים זנים מסוימים, ההבדלים בין שיטות ייצור היין, יינות יבשים, חצי יבשים ומתוקים והתאמת יין לבן לסוגי מאכלים שונים.
נטעם שמונה יינות מעולים מארצות שונות ומשישה זנים שונים:
סוביניון בלאן, פינו בלאן, ריזלינג, גוורצטרמינר, שויירבה וריסלנר.
· המפגש ילווה ב Finger Food ובמים מינרליים.
· מתכונת המפגש מצומצמת ומוגבלת ל-15 משתתפים.
· יום חמישי 28/12/06 בשעה 20:00 בבית ג'יאקונדה.
· המחיר: 240 ₪


ג'יאקונדה. לימודי יין ויבוא יינות איכות
www.giaconda.co.il
03-6022746


הצטרפו לרשימת התפוצה של ג'יאקונדה, ותקבלו עדכונים על הפעילויות, האירועים, הטעימות וחדשות מעולם היין.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר