סדנאות של השף אריאל כהן ממסעדת "פויקה" בבית-הספר לבישול SPICES

בסדנה "הכל על דגים",נלמד על כל סוגי הדגים וההבדל ביניהם, ואופן הכנה מועדף. נבדיל בין דגי בריכה ומים מתוקים, לבין דגי ים. נלמד על קנייה נכונה: איך בוחרים דג? משם לניקוי, פילוט וכל השיטות לכל סוגי הדגים. נבחר 4 סוגי דגים מרכזיים ונעבוד איתם

בלוח הסדנאות החדש של "SPICES" לחודשים אוקטובר, נובמבר דצמבר, ניתן למצוא מספר קורסים של השף אריאל כהן ממסעדת "פויקה" אשר במתחם נגה.

הכל על דגים – סדנא מעשית –עם השף אריאל כהן מ"פויקה".
12.10.06 יום ה' 18:00-21:00
מחיר הסדנה: 240 ₪
בסדנה נלמד על כל סוגי הדגים וההבדל ביניהם, ואופן הכנה מועדף. נבדיל בין דגי בריכה ומים מתוקים, לבין דגי ים. נלמד על קנייה נכונה: איך בוחרים דג? משם לניקוי, פילוט וכל השיטות לכל סוגי הדגים. נבחר 4 סוגי דגים מרכזיים ונעבוד איתם.
נכין 4 מנות קלאסיות, ומרק דגים מכל שאריות הדגים.
בתפריט: סביצ'ה בורי (דג כבוש). פילה מוסר בחמאת מרווה. דניס שלם אפוי בתנור. סלמון צלוי ברוטב יין אדום. מרק דגים קלאסי.

"הכל על בישול מקצועי בבית" – סדנה מעשית בת שני מפגשים
מפגש ראשון עם השף אריאל כהן מ"פויקה".
19.11.06 יום א' 17:00-20:00.
מחיר שני מפגשים 420 ש"ח, מחיר למפגש: 240 ₪
נושאים: הרכבת ארוחה בת 4 מנות ושילוב נכון של הטעמים והמרכיבים. שיטות להערכת כמויות נכונות לאירוח. 'מזון פלאס' – הכנות מוקדמות לפני הארוחה. איך לארח ולבשל באותו הזמן – מסעדה אצלכם בבית. כיצד לעשות את כל ההכנות הדרושות על מנת לארח בנוחות ולהצליח בגדול עם האוכל.
מנה ראשונה: סביצ'ה בורי כבוש בלימון וטקילה מוגש על חציל באלדי קלוי.
מנת ביניים: פרגית באורגנו שום ועגבניות תמר, מוגשת על שעועית ירוקה.
מנה עיקרית: רולדה של שוק טלה ממולאת בקרם ערמונים ברוטב אייריש קרים ופלפל שחור עם תרד וקוביות תפוחי אדמה מוקפצים.
מנה אחרונה: מקלוני בצק עלים מתוקים בקרם ווניל ובוטנים.

מפגש שני עם השף אריאל כהן מ"פויקה".
30.11.06 יום ה' 17:00-20:00
מחיר המפגש: 240 ₪
מנה ראשונה: צלע טלה על מצע קרם חצילים ועגבניות.
מנת ביניים: מרק עגבניות ולואיזה עם לחם קלוי בווינגרט מנגו.
מנה עיקרית: קדרת זנב שור בפוייקה עם יין אדום ותפוחי אדמה.
מנה אחרונה: מנגו ובננה מקורמלים על רוטב שוקולד וגלידה ווניל.
בסיום שני המפגשים יקבלו המשתתפים חוברת עם 16 מנות: 4 ראשונות, 4 מנות ביניים, 4 עיקריות וארבעה קינוחים; מהן יוכלו המשתתפים להרכיב קומבינציה של הרבה ארוחות קלות ונוחות לאירוח.

"פויקה" – ארוחה בקדירה לבית,לפיקניק של חורף ולג'יפאים
עם השף אריאל כהן מ"פויקה".
25.12.06 יום ב' 17:00-20:00
מחיר הסדנה: 240 ₪
בסדנה: אוסובוקו טלה ב'פויקה', קדירת חיטה אפריקאית עם ג'ינג'ר חלב קוקוס ואגוזי קשיו, דלעת ברוטב יין אדום עם נתחי רוטפלאש, פונדנט שוקולד.

הסדנאות ילוו בקנקני מים, יין וטעימת המנות הנלמדות.
ביום הסדנה תינתן הנחה של 10% לקנייה בחנות, למשתתפי הסדנה בלבד (אין כפל מבצעים).
יש להירשם לסדנאות מראש ולמסור פרטי כרטיס אשראי לשם הבטחת מקום.
ניתן לבטל עד 48 שעות מראש. אי הודעת ביטול תחויב במלוא התשלום.
כמו כן מתקיימות במרכז סדנאות לחברות לפי הזמנה.
להרשמה: SPICES, רותי קרניאל, טל. 6475555-03 שלוחה 30.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר