שחר דבח, שף בהתהוות ומקצוען בישול מולקולרי, יעביר סדנת בסיס לבישול מולקולרי במרכז ההדרכה של רשת 4CHEF , רח' קרליבך 11 תל אביב.
הסדנה תתקיים ביום חמישי, 28 באוקטובר 2010 ביו השעות 18.00 עד 22.00.
שחר דבח ילמד בסדנה על המוצרים השונים, האבקות והמכשור.
כמו כן הוא יכין עם המשתתפים ויציג פופקורן עגבניה, ספירה של זיתים, קאוויר תות בננה, רביולי אפונה, רביולי מים שקוף, ציפץ' חלב קשה, בישול דגים ברנאר,
ג'לטינים, גלידות, רטבים קשים ובשר נוזלי, משקאות חמים וקרים באותה כוס – וזה עוד לא הכל.
פרטים והרשמה:
4CHEF
טל. 03-5611803
[email protected]