סדנת בשרים ליום העצמאות עם השף אייל פינקלשטיין: לומדים ואוכלים

חומרי הגלם בהם בחר השף להשתמש בסדנת הבשרים נגישים לכול, וזהים לאלה הנהוגים לשימוש יום יומי. במהלך הסדנא לומדים כיצד להכין מחומרים אלה מנות מיוחדות ויצירתיות ברמת עשייה של שף, המבטיחות לכל אחד מהמשתתפים עלייה בדרגת הבישול ובאהבה לבשר

שף אייל פינקלשטיין מקייטרינג 'como' יקיים לקראת יום העצמאות עבור חובבי הבשר סדנה בה ילמד כיצד להכין מנות בשר מגוונות ואיכותיות במטבח הפרטי בבית.

חומרי הגלם בהם בחר השף להשתמש בסדנת הבשרים נגישים לכול, וזהים לאלה הנהוגים לשימוש יום יומי. במהלך הסדנא לומדים כיצד להכין מחומרים אלה מנות מיוחדות ויצירתיות ברמת עשייה של שף, המבטיחות לכל אחד מהמשתתפים עלייה בדרגת הבישול ובאהבה לבשר.

במסגרת הסדנא הכשרה תעשה היכרות עם עולם הבשר, ילמדו שילובים מעניינים, טכניקות בישול ודקויות שעושות את ההבדל ממנה הנחשבת רגילה, למנת גורמה אנינה.
עם סיום חוויית הבישול תוגש הארוחה שהוכנה ע"י המשתתפים באווירה נעימה וחברית בליווי יין.

בין המנות בתפריט הסדנא: רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלצלי שאלוט; 
קבבוני טלה ברוטב טחינה חמה וסומק; גלילות פרגית ממולאות תרד ופטריות; מאפה טלה ופורטבלו; אגס ברוטב יין אדום וסורבה קוקוס.

כמו כל הסדנאות של קייטרינג 'como' הסדנא תועבר במושב פסטורלי באווירה נעימה, וכאמור: בסיומה תיערך ארוחה בליווי יין וקפה, באווירה שמחה ומהנה.

תאריכי סדנת בישול בשרים ליום העצמאות:
יום רביעי 22 באפריל בשעה 18:00
יום ראשון 26 באפריל בשעה 18:00
יום ראשון 3 במאי בשעה 18:00
מחיר הסדנא לאדם במבצע ליום העצמאות 199 ₪ במקום 240 ₪

Como
מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
לפרטים ולהזמנת מקום: אוהד – 052-2904804

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר