סדנת הסושי הראשונה של "מזרח ומערב" יוצאת לדרך

הכנת המרכיבים, חיתוך הדגים, טכניקות הגלגול, העיצובים והעיטורים – סושי הוא תורה שלמה המבוססת על מסורת עתיקה, וכדאי ללמוד אותה ממי שמכיר את המלאכה על בוריה

סושי הוא ללא ספק אחד מתפריטי האירוח המרשימים ביותר. תופתעו לגלות גם עד כמה הכנה עצמית של הסושי מוזילה את העלויות לעומת קנייה של סושי מוכן. אם כבר החלטתם להפתיע באירוח עם מגשי סושי צבעוניים יפהפיים וטעימים, הסדנה של "מזרח ומערב" היא הדרך הטובה ביותר ללמוד את הטכניקה להכנת סושי מקצועי. השף שלומי שלו, שהתמקצע בבישול אסיאתי במסעדות בארץ ובמזרח הרחוק, חבר ל"מזרח ומערב" שבמשך שנים ממתמחה במוצרי המזון האסיאתי. החיבור הניב סדרה של סדנאות, הראשונה שבהן תוקדש לסושי.

הסדנה תתקיים ביום שני 28 בינואר בשעה 19:00 ב-cook store, רחוב ביאליק 10, רמת-גן.
להשתתפות בסדנה אין צורך בידע מוקדם. במהלכה ילמד השף שלו את הכנת הסושי החל מצעדים ראשונים, כגון אופן הכנת האורז והדרך הנכונה לחיתוך הדגים והירקות. עוד בסדנה: שילובי המרכיבים השונים, עיצוב הסושי ואופן הגשתו.
בין סוגי הסושי שיילמדו בסדנה: מאקי, פוטומאקי, קונוס, ניגירי, אינסייד-אאוט אבוקדו ומנגו, אינסייד-אאוט בציפוי סלמון מעושן, ושיפודי מאקי שיטאקה בטמפורה ורוטב טריאקי.

בתום ההשתתפות בסדנה יקבלו המשתתפים שובר המעניק 10% לרכישת המוצרים בכל חנויות הרשת של "מזרח ומערב".

עלות ההשתתפות בסדנה: 220 ₪.
הסדנה מוגבלת ל-17 משתתפים.
להרשמה: טל. 052-4811072.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר