סדנת חוויה מיוחדת: ללמוד עליכם… דרך אפיית לחם

מדובר בסדנת-חוויה מרתקת, המאפשרת לכל קבוצה אורגנית להגיע דרך תהליך אפיית הלחם ובצורה חווייתית, לזיהוי ערכי הליבה שלה, לגבש לה תפישת עולם, לזהות את חווית המותג, ואפילו לפתח חזון או קונספט שיווקי ובידול, בדרך לזיהוי מנוע צמיחה או דפוס התנהגות

צוות פרויקט שמתחיל לעבוד יחד, קבוצת עובדים שזקוקה לזהות וגיבוש, הנהלת חברה בדרך לגיבוש דרך חדשה – כל אלה יכולים ללמוד איך לעשות זאת דרך אפיית לחם.
או כפי שאומר יוסי קורן, מי שהגה ומעביר את הסדנה המיוחדת: "ללמוד עליכם… דרך אפיית לחם".

מדובר בסדנת-חוויה מרתקת, המאפשרת לכל קבוצה אורגנית להגיע דרך תהליך אפיית הלחם ובצורה חווייתית, לזיהוי ערכי הליבה שלה, לגבש לה תפישת עולם, לזהות את חווית המותג, ואפילו לפתח חזון או קונספט שיווקי ובידול, בדרך לזיהוי מנוע צמיחה או דפוס התנהגות.

הסדנה מנצלת את רווחי הזמן שבין יצירת הבצק, ההתפחה והאפייה, כדי להניע תהליך מהנה ומרתק, שבסופו יוצא כל אחד ממשתתפים עם הבנה עמוקה של עצמו ושל הקבוצה; ולא פחות חשוב: עם ככר לחם שאור שאפה בעצמו.

מהלך הסדנה:
לימוד מקורות הלחם ושורשיו, דרכי התפחתו ואפייתו.
זיהוי הקשר בין ערכי הלחם לערכים של קבוצה.
זיהוי ערכי הליבה ותפיסת העולם של הקבוצה ע"י תת קבוצות.
זיהוי והצגה של ערכי ליבה רצויים/חדשים.
בניית תפיסת עולם, נוהלי עבודה או כל מטלה אחרת – מותאם לארגון ולצרכיו.

מנחה: יוסי קורן. יועץ שיווק ומיתוג, ומכור לאפיית לחם שאור.

הסדנא מיועדת ל- 16-12 איש במפגש אחד בן 4 שעות, המתקיים במרכז spices ברחוב קהילת ונציה בתל אביב.


לתיאום והזמנה: יוסי קורן
טל. 052-4333838
[email protected]


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר