סוגת ויקב רמת הגולן בשת”פ של התאמת מנות ליינות

חברת המזון סוגת, יוצאת בשיתוף פעולה עם יקבי רמת הגולן, באתר סוגת, www.sugat.co.il. האתר מכיל מתכונים רבים לפי קטגוריות שונות, ומנות אליהן הותאמו היינות של יקבי רמת הגולן, וכן מופיעים באתר מגוון נושאים הקשורים ליין כטיפים, יין החודש, המלצת הייננים. שיתוף הפעולה בין החברות יימשך לאורך כל השנה.

כך למשל המתכון המומלץ להתאמה עם יין גמלא סנג’ובזה מבציר 2005 הוא תבשיל ריזוטו וארטישוקים, מנה המתאפיינת בעושר טעמים ושמנוניות (חמאה) עם אלמנט של ירקות אדמתיים (ארטישוק). ריזוטו זה ומנות אחרות העתירות בחמאה ובגבינה מתאימות ליין בעל חומציות גבוהה כמו הסנג’ובזה אשר ילווה היטב מנות מסוג זה. גמלא סנג’ובזה 2005 מתאים גם לדגים על הגריל, פיצה, ועוף צלוי עם תבלינים. 

יין ירדן שרדונה מבציר 2006  מתאים לדג סלמון –  דג הסלמון בשרני,  ומצריך יין בעל נוכחות ומורכבות. ירדן שרדונה 2006 יושן מספר חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, מה שמעניק לו גוף מרשים ונוכחות. הוא ילווה היטב את הטעם המתקתק של המנה.

השפית גליה דור יצרה את המנות באתר, המבוססות על המנות המסורתיות לפסח ועושות שימוש בחומרי הגלם של סוגת כסוכר, קוקוס, אורז. מומחי יקב רמת הגולן התאימו לכל מנה את היינות שלהם, והם ימליצו באתר של סוגת באיזה יינות כדאי להשתמש לכל מנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה