סודות העגבנייה: סדנאות בישול להורים וילדים בחופשת פסח

בעת חופשת פסח המשפחתית וחודש המודעות לפיגמנט הליקופן (האדום) המצוי בעגבניות, מציעה חברת “פריניר” לעיבוד עגבניות סדנאות בישול להורים וילדים על טהרת העגבנייה, בשיתוף מרכזי בישול ברחבי הארץ.

לפיגמנט ה”ליקופן” המצוי בעגבנייה תפקידים חשובים בשמירה על בריאות האדם: הקטנת הסיכוי לחלות בסרטן ובמחלות לב. מחקרים מראים כי על גופנו לצרוך 3-6 מ”ג ליקופן בכל יום, ההפתעה הגדולה היא שניתן למצוא יותר ליקופן זמין בעגבנייה מבושלת מאשר בטרייה, הליקופן נחשב לפיגמנט עמיד ואינו נהרס בבישול כך שניתן לצרוך אותו גם דרך מאכלים מעובדים כמו רוטב או רסק עגבניות ובעזרת השמן שבמזון הוא נספג בגוף ביתר קלות.

חברת “פריניר” בשיתוף מרכז “אנינים” – סדנאות בישול בחבצלת השרון ומרכז “foodsteps” בבני עטרות, יציעו במהלך חופשת פסח סדנאות בישול איטלקיות על בסיס עגבניות, להורים וילדים:

“אנינים” – סדנאות בישול בחבצלת השרון 
סדנת הורים וילדים ב- 6/4 , בשעה 17:00, עם השפית בל קפצן מחיר למבוגר- 230 ₪, לילד – 150 ₪ .
תפריט הסדנא:
• “פצצות” – פיצות קטנות ואישיות ופוקצות בירקות קלויים.
• מרק כתום.
• אצבעות קשקבל ומלח גס.
• רביולי גבינות ופלפלים קלויים ברוטב רוזה.
• לזניה אישית גבינות ופטריות.
• פטוצ’יני שמנת ופסטו פרמזן.
• קינוח הר געש שוקולד.
“אנינים”, דרך הים 33 חבצלת השרון, טל. 09-8665664
www.aninim.co.il

בית הספר לבישול, “foodsteps” בבני עטרות
סדנת הורים וילדים ב- 6/04/09, 10:00 הורה + ילד 250 ₪ , הורה + שני ילדים 350 ₪
(סדנת הורים וילדים מתאימה לילדים בגילאי 5-10)
• לחמניות ביס קטנות.
• פסטה טרייה שנכין במקום עם רוטב “אדום” ורוטב “לבן”.
• שניצל קפטן קראנצ’.
• המבורגר עם קטשופ בייתי.
• לביבות ירקות.
• סלט פירות עם הפתעות.
“foodsteps”, מושב בני עטרות,טל. 03-9795813
 
www.foodsteps.co.il

בנוסף יקבלו הנרשמים במתנה מארז מוצרים של חברת “פריניר” עם סדרת רטבים מוכנים להכנת פסטה ופיצה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה