fbpx

סוכריות שרי

חומרים:עגבניות שרימלח גססוכראופן ההכנה:שוטפים את העגבניות היטב.מניחים בתבנית עם נייר אפייה.מפזרים מלח בנדיבות.מפזרים סוכר בנדיבות.אופים שעה ב-140 מעלות בתנור על טורבו.מדי פעם בודקים את העגבניות ומוציאים את הנוזלים.התוצאה הסופית שמתקבלת הן עגבניות שרי מסוכרות שטעמן חמצמץ-מתוק; מושלמות לקישוט, או להגשה כתוספת מעניינית ולא שגרתית לצד מנות דגים.קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו. טל. 03-5181988
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
עגבניות שרי
מלח גס
סוכר

אופן ההכנה:
שוטפים את העגבניות היטב.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
מפזרים מלח בנדיבות.
מפזרים סוכר בנדיבות.
אופים שעה ב-140 מעלות בתנור על טורבו.
מדי פעם בודקים את העגבניות ומוציאים את הנוזלים.

התוצאה הסופית שמתקבלת הן עגבניות שרי מסוכרות שטעמן חמצמץ-מתוק; מושלמות לקישוט, או להגשה כתוספת מעניינית ולא שגרתית לצד מנות דגים.

קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו. טל. 03-5181988

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר