סולטן איברהים (ברבוניה) בפירה לבנה ווינגרייט חזרת

מצרכים4 דגי סולטן איברהים מפולטיםשמן זית משובחמלח יםכפית טימין2 כפות שמנת מתוקה200 גרם מחית פירה80 גרם גבינת לבנה 5 אחוז1 סלק גדול מבושל1/2 כף חזרת מגורדת5 כפות שמן זית משובחמיץ טרי סחוט מחצי לימוןמלחאופן הכנהמחממים שמן זית במחבתממליחים את הדגים וזורים עליהם את הטימין וצורבים כשתי דקות מכל צד.שומרים במקום חם.מחממים 2 כפות שמנת במחבת ומוסיפים את מחית הפירה וגבינת הלבנה ומערבבים כשתי דקות.ויניגרייט חזרת : מעבדים את כל החומרים במעבד מזון.הרכבת המנהמסדרים את הפירה במרכז הצלחת ומסדרים מעליו את הפילטים של הדג.מסביב מסדרים את הויניגרייט ומעט שמן זית.מומלץ להוסיף כמה עלים ירוקים כגון ראשד.

מצרכים
4 דגי סולטן איברהים מפולטים
שמן זית משובח
מלח ים
כפית טימין
2 כפות שמנת מתוקה
200 גרם מחית פירה
80 גרם גבינת לבנה 5 אחוז
1 סלק גדול מבושל
1/2 כף חזרת מגורדת
5 כפות שמן זית משובח
מיץ טרי סחוט מחצי לימון
מלח

אופן הכנה
מחממים שמן זית במחבת
ממליחים את הדגים וזורים עליהם את הטימין וצורבים כשתי דקות מכל צד.

שומרים במקום חם.

מחממים 2 כפות שמנת במחבת ומוסיפים את מחית הפירה וגבינת הלבנה ומערבבים כשתי דקות.

ויניגרייט חזרת : מעבדים את כל החומרים במעבד מזון.

הרכבת המנה
מסדרים את הפירה במרכז הצלחת ומסדרים מעליו את הפילטים של הדג.

מסביב מסדרים את הויניגרייט ומעט שמן זית.

מומלץ להוסיף כמה עלים ירוקים כגון ראשד.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר