סוף שבוע מוסיקלי-קולינרי בקצב הוואלס במלון פסטורל

במסגרת סופי השבוע המוסיקליים-קולינריים במלון פסטורל בכפר בלום, יוקדש סוף השבוע שבין ה- 18-20 ביוני, לטעמי המטבח הווינאי. שף המלון, אילן שליידר מציע תפריט עם מנות מהקלאסיקה הוינאית: שניצל עגל וינאי, גולאש עגל עם שפצלה, פילה עוף בציפוי וינאי, כתף עגל חלב ברוטב חזרת ועירית, נקניקיות ווינר במעטפת חזה בקר מעושן וחרדל וגם שטרודל וינאי ועוגת הזאכר הוינאית הידועה בכל העולם. את ארוחות הערב ילוו יינות מיקבי הרי גליל.
צילום: עומר שביט
בין לבין יזכו האורחים לסדנת יין מקצועית שתועבר על ידי מדריך יין בכיר מיקב "הרי גליל" שביראון. סדנת היין תעמוד על תעשיית היין בארץ ובחו"ל, האדמה, הכרמים והגפנים, כיצד טועמים: הפעלת החושים השונים, איזה יין הולך עם איזו מנה, סוד הכלים השלובים: אדום ולבן, חמוץ ומתוק, יבש וחצי יבש, פירותי ומפולפל, כיצד לקנות יין, איך לדבר עליו, ועוד.

על הייעוץ המוסיקלי בסופי השבוע בפסטורל אחראי יוסי שיפמן, המציע בסוף השבוע לאורחי המלון קונצרט חגיגי עם הסימפונט רעננה בקונצרט, שתבצע וואלסים מהאופרות הגדולות, רביעיית כלי מיתר בליווי רקדנים ירחפו בקצב הוואלס ועוד.

לראשונה יעמיד מלון פסטורל, שירות חדש לאורחיו: הסעות הלוך ושוב מת"א לכפר בלום בעלות של 80 ₪ לאדם לכיוון.
מחירים: 2,900 ₪ לזוג ל-2 לילות על בסיס חצי פנסיון כולל את כל המופעים.

מלון פסטורל כפר בלום, טל. 04-6836611, www.kfarblum-hotel.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה