fbpx

סופגניה במלית ריבת רימונים ובעיטור של רוטב רימונים

חומרים / 12 סופגניות500 גרם קמחשמן לטיגון 2 ביצים100 גרם מרגרינה25 גרם שמריםקורט מלח1/2 כוס סוכר1/4 כוס שמן2 כוסות מים פושריםחומרים למלית1 כוס גרגרי רימונים3/4 כוס סוכר1/2 כפית מיץ לימון1/2 כוס מיםכף קורנפלורחומרים לרוטב1 כוס גרגרי רימונים2 כפות סוכר1/4 כוס ליקר גרנדין1כוס מים1 כף קורנפלוראופן הכנה של הסופגניה1. מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.2. מקציפים את הביצים והסוכר.3. ממיסים את המרגרינה.4. מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. לאח"כ מכן מניחים לבצק לכ -30 דקות.5. יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק "לנוח" עוד כ-30 דקות.6. מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת גוון זהוב.אופן הכנת המלית1. מבשלים את הסוכר עם חצי מכמות המים.2. מוספים את הרימונים ומבשלים כ- 15 דקות.3. מערבבים את יתרת המים עם הקורנפלור עד לרתיחה ומכבים את האש ומניחים לרוטב להמשיך להתחמם כמספר דקות נוספות.אופן הכנת רוטב הרימונים1.מבשלים את הסוכר עם ליקר הגרנדין ושלושת רבעי מכמות המים כ-10 דקות.2. מסמיכים עם בלילת קורנפלור (קורנפלור + 1/4 כוס מים קרים) ולאחר רתיחה שניה מוסיפים הרימונים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים / 12 סופגניות
500 גרם קמח
שמן לטיגון
2 ביצים
100 גרם מרגרינה
25 גרם שמרים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים

חומרים למלית
1 כוס גרגרי רימונים
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מיץ לימון
1/2 כוס מים
כף קורנפלור

חומרים לרוטב
1 כוס גרגרי רימונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס ליקר גרנדין
1כוס מים
1 כף קורנפלור

אופן הכנה של הסופגניה
1. מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.
2. מקציפים את הביצים והסוכר.
3. ממיסים את המרגרינה.
4. מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. לאח"כ מכן מניחים לבצק לכ -30 דקות.
5. יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק "לנוח" עוד כ-30 דקות.
6. מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת גוון זהוב.

אופן הכנת המלית
1. מבשלים את הסוכר עם חצי מכמות המים.
2. מוספים את הרימונים ומבשלים כ- 15 דקות.
3. מערבבים את יתרת המים עם הקורנפלור עד לרתיחה ומכבים את האש ומניחים לרוטב להמשיך להתחמם כמספר דקות נוספות.

אופן הכנת רוטב הרימונים
1.מבשלים את הסוכר עם ליקר הגרנדין ושלושת רבעי מכמות המים כ-10 דקות.
2. מסמיכים עם בלילת קורנפלור (קורנפלור + 1/4 כוס מים קרים) ולאחר רתיחה שניה מוסיפים הרימונים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר