סופגניות בריוש במילוי גבינת פטה בליווי קונפיטורת פירות יער

 

מתאים להגשה בשולחן בראנץ' ולאירוח כחטיף מתוק-מלוח.

חומרים:
0.5 קילו קמח
250 גרם מים
10 גרם שמרים יבשים
60 גרם סוכר
2 ביצים
10 גרם מלח
150 גרם חמאה רכה
250 גרם קוביות גבינת פטה 5%
שמן לטיגון
קונפיטורת פירות יער (או כל קונפיטורה עונתית עדיף חמצמצה)

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר להניח את כל החומרים למעט החמאה.
ללוש 3 דקות.
מוסיפים חמאה בהדרגה ולשים עוד 8 דקות.
התפחה במקרר למשך שעתיים, מכוסה בניילון נצמד.
לחתוך את הפטה לקוביות בגודל 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ.
לקרוץ בצק במשקל 20-30 גרם, לשטח ולעטוף את הגבינה לכדור (כדאי להיעזר במעט קמח אם הבצק דביק).
להתפיח כ- 20 דקות.
לטגן עד להשחמה.
להגיש לצד כלי עם קונפיטורת פירות יער וכוסיות סלט פירות קטן.

צילום: עידוא דגן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה