סופגניות טבעוניות בניחוח וניל

מותג אלפרו המייצר משקאות מהצומח, מציע לכבוד חג החנוכה מתכון לסופגניות טבעוניות קטנות וטעימות. הסוד: מעדן וניל אלפרו שמשולב בחומרים

בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון. מגלגלים את הסופגניות החמות בתערובת ומגישים. צילום אסף לוי
בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון. מגלגלים את הסופגניות החמות בתערובת ומגישים. צילום אסף לוי

רכיבים

1 גביע מעדן וניל כמו של אלפרו

1 כוס קמח תופח

½ כוס משקה סויה

1 כף סוכר

1 כף טחינה

שמן לטיגון

להגשה

סוכר וקינמון

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מחממים שמן לטיגון עמוק.

מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים מהבצק.

מטגנים את כדורי הבצק במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים.

מוציאים לצלחת עם נייר סופג.

בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון.

מגלגלים את הסופגניות החמות בתערובת ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה