fbpx

סופגניות מהירות הכנה

מצרכים לבלילה3.5 כוסות קמח תופח או 3.5 כוסות קמח רגיל מעורבות בשקית אבקת אפיה2 גביעי אשל/דנונה/שמנת 2 כפות סוכר1 שקית סוכר וניל 2 ביציםגרד מתפוז בשרני או מלימוןקורט מלחלטיגוןסיר עמוק,שמן לטיגוןלזרייה ומילויאבקת סוכר ריבהאופן הכנהלערבב היטב את החומרים לבלילה.לשים שמן בסיר עמוק בגובה שהסופגניות יצופו ולא ידבקו לקרקעית הסיר.לחמם את השמן על להבה בינונית (אם החום יהיה גבוה הסופגניות יזהיבו מבחוץ אבל לא יהיו עשויות מבפנים-כשסופגנייה ראשונה מוכנה, בוצעים ובודקים וככה יודעים אם הטמפרטורה של הטיגון נכונה). לוקחים חופן בלילה בכף ומחליקים בעזרת כף נוספת את הבלילה לשמן החם. כך מכניסים מספר סופגניות. זהירות:הסופגניות תופחות ולכן לא לגדוש את הסיר בסופגניות.(לסופגניות אלו נטייה לקבל צורות לא בהכרח עגולות אז לא להתרגש הטעם וההכנה הקלה מחפים על הנ"ל). כשצד תחתון מזהיב הופכים צד . כששני צידי הסופגנייה עשויים מוציאים לצלחת עם נייר סופג. לצנן מעט ולפזר אבקת סוכר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לבלילה
3.5 כוסות קמח תופח או 3.5 כוסות קמח רגיל מעורבות בשקית אבקת אפיה
2 גביעי אשל/דנונה/שמנת
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים
גרד מתפוז בשרני או מלימון
קורט מלח

לטיגון
סיר עמוק,שמן לטיגון

לזרייה ומילוי
אבקת סוכר
ריבה

אופן הכנה
לערבב היטב את החומרים לבלילה.

לשים שמן בסיר עמוק בגובה שהסופגניות יצופו ולא ידבקו לקרקעית הסיר.

לחמם את השמן על להבה בינונית (אם החום יהיה גבוה הסופגניות יזהיבו מבחוץ אבל לא יהיו עשויות מבפנים-כשסופגנייה ראשונה מוכנה, בוצעים ובודקים וככה יודעים אם הטמפרטורה של הטיגון נכונה).

לוקחים חופן בלילה בכף ומחליקים בעזרת כף נוספת את הבלילה לשמן החם. כך מכניסים מספר סופגניות.

זהירות:הסופגניות תופחות ולכן לא לגדוש את הסיר בסופגניות.

(לסופגניות אלו נטייה לקבל צורות לא בהכרח עגולות אז לא להתרגש הטעם וההכנה הקלה מחפים על הנ"ל).

כשצד תחתון מזהיב הופכים צד . כששני צידי הסופגנייה עשויים מוציאים לצלחת עם נייר סופג.

לצנן מעט ולפזר אבקת סוכר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר