סופגניות מתוקות במילוי גבינת קממברט

 

מתכון ל- 10 סופגניות

חומרים:
2 כוסות קמח
קמצוץ מלח
20 גרם שמרים טריים
2 כפות סוכר
3/4 כוס מים פושרים
2 חלמונים
2 כפות שמן
1 כף יין אדום מתוק
1 כפית תמצית וניל
כ-300 גרם גבינת קממברט של מחלבת יעקבס (לכל סופגניה כ- 30 גרם גבינה).

אופן ההכנה:
להניח בקערת המיקסר את השמרים עם הסוכר, המים, ו- 4 כפות קמח ולערבב.
לתת לתערובת לתסוס כ-10 דקות להוסיף את שאר החומרים (חוץ מגבינת הקממברט) .
ללוש לבצק.
יש לשמן את פני הבצק, לכסות במגבת ולתת לתפוח כשעה.
אחרי התפיחה עם מעט שמן או קמח, יש לרדד את הבצק לעובי של 2 ס"מ ולחלק ל- 10 כדורים שווים.
כל כדור יש למלא בקוביית קממברט, וליצור כדור יפה ולהניחו על מגש משומן.
לשמן הסופגניות, להניח מעליהן ניילון ולהתפיח כחצי שעה.
לחמם סיר עם שמן לטיגון ולטגן את הסופגניות משני הצדדים.
להניח על צלחת ולפזר אבקת סוכר.
מומלץ להגיש עם ריבת תאנים או סלט חסות רענן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה