fbpx

סופגניות עם גבינת ריקוטה

בצק ל-25 סופגניות בינוניות:1 ק"ג קמח1 כף שמרים יבשים1/2 כוס סוכר לבן1/4 כפית מלח600 גרם מים100 גרם חלבלשים את כל המרכיבים במכונת לישה (או ביד) להתפחה של כשעה,ולישה נוספת על מנת לאחד את הבצק.מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים לבצק בעובי של כ-1-1/2ס"מ.מסמנים קו אמצע וירטואלי, משאירים בצד ומכינים מילוי.המילוי:1/2 ק"ג גבינת ריקוטה (מחלבות גד)4 כפות ריבת חלב (או נוטלה)100 גרם אבקת שקדים1/4 כפית מלחמערבבים הכל היטב ומתחילים ליצור מהחצי השמאלי של הבצק טורים של כפית מילוי בהפרש של 7 ס"מ אחד מהשני. מקפלים את צד הבצק על החצי השני, ובעזרת כוס זכוכית חורצים עיגולים.מרתיחים שמן ל-170 מעלות, מכניסים כ-5 כדורי בצק לשמן בכל פעם, ומטגנים כ-10-15 שניות. מניחים על נייר סופג.ניתן לטבול את הסופגניות בשוקולד מומס.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

בצק ל-25 סופגניות בינוניות:
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר לבן
1/4 כפית מלח
600 גרם מים
100 גרם חלב

לשים את כל המרכיבים במכונת לישה (או ביד) להתפחה של כשעה,
ולישה נוספת על מנת לאחד את הבצק.
מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים לבצק בעובי של כ-1-1/2ס"מ.
מסמנים קו אמצע וירטואלי, משאירים בצד ומכינים מילוי.

המילוי:
1/2 ק"ג גבינת ריקוטה (מחלבות גד)
4 כפות ריבת חלב (או נוטלה)
100 גרם אבקת שקדים
1/4 כפית מלח

מערבבים הכל היטב ומתחילים ליצור מהחצי השמאלי של הבצק טורים של כפית מילוי בהפרש של 7 ס"מ אחד מהשני.
מקפלים את צד הבצק על החצי השני, ובעזרת כוס זכוכית חורצים עיגולים.
מרתיחים שמן ל-170 מעלות, מכניסים כ-5 כדורי בצק לשמן בכל פעם, ומטגנים כ-10-15 שניות. מניחים על נייר סופג.
ניתן לטבול את הסופגניות בשוקולד מומס.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר