סופגניות פיקנטיות בסגנון מקסיקני אמיתי

חומרים: 100 גרם מרגרינה250 מיליגרם מים100 גרם סוכר200 גרם קמח4 ביצים1 פלפל צ'ילי חריף טרי1 כפית ממרח צ'יפוטלה (לא להחליף עם סחוג)שמן לטיגוןאופן ההכנה:מרתיחים על הגז את המים ביחד עם המרגרינה והסוכר.מעבירים למיקסר עם גיטרה ומערבלים במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את הצ'ילי והצ'יפוטלה, לאחר מכן את הקמח, לבסוף את הביצים – ממשיכים לערבל במשך 5 דקות נוספות. מזלפים צורות עגולותאליפסותכדורים בעזרת שק זילוף, ומניחים על גבי תבנית מכופה בנייר אפייה. מכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות (כדי לקבע את הצורות).מחממים שמן על להבה חזקה ומכניסים לטיגון – ישירות מהמקפיא.ניתן לפזר מעל אבקת סוכר או סוכר רגיל.מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca)

חומרים:
100 גרם מרגרינה
250 מיליגרם מים
100 גרם סוכר
200 גרם קמח
4 ביצים
1 פלפל צ'ילי חריף טרי
1 כפית ממרח צ'יפוטלה (לא להחליף עם סחוג)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מרתיחים על הגז את המים ביחד עם המרגרינה והסוכר.
מעבירים למיקסר עם גיטרה ומערבלים במהירות בינונית.
מוסיפים בהדרגה את הצ'ילי והצ'יפוטלה, לאחר מכן את הקמח, לבסוף את הביצים – ממשיכים לערבל במשך 5 דקות נוספות.
מזלפים צורות עגולותאליפסותכדורים בעזרת שק זילוף, ומניחים על גבי תבנית מכופה בנייר אפייה.
מכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות (כדי לקבע את הצורות).
מחממים שמן על להבה חזקה ומכניסים לטיגון – ישירות מהמקפיא.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר או סוכר רגיל.

מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר