סופגניות פפנאש

 

חומרים ל- 8 יחידות:
250 ג' קמח
50 ג' גבינת טוב-טעם
2 כפות סוכר שטוחות
קמצוץ מלח
חצי ביצה בחושה
חצי כף 'שימרית'
חצי כפית אבקת אפייה
170 מ"מ מים.
שמן לטיגון עמוק
שמנת חמוצה, ריבת תות, אבקת סוכר

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים כעשר דקות, עד שהבצק אחיד,
לכסות במגבת לחה ולהניח במקום חמים כחצי שעה.
בידיים רטובות, ליצור טבעות קטנות מהבצק (אין צורך בהתפחה נוספת).
לטגן בשמן עמוק-חם, אבל לא רותח (160 מעלות) עד שמשחים.
להגיש חם עם שמנת חמוצה, ריבת תות ואבקת סוכר.

חטאים מתוקים – כשר. רחוב שבזי 67 פינת יהושע התלמי 8, נווה צדק,
תל אביב, טל. 03-5162708, 
www.2eat.co.il/Hataim






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה