סופגניות צ'ורוס ספרדיות

סופגניות צ'ורוס ספרדיות
סופגניות צ'ורוס ספרדיות מוארכות, תפוחות וזהובות, שמגלגלים בסוכר קינמון. מכינים ב-10 דקות מבצק ללא שמרים

מרכיבים ל- 20 'מקלות'

110 מ"ל חלב

110 מ"ל מים

90 גרם חמאה

קורט מלח

10 גרם סוכר (כפית)

2 ביצים גדולות

135 גרם קמח

קינמון

אופן ההכנה

מרתיחים בסיר מים עם חמאה, סוכר ומלח עד להמסה מלאה של החמאה.

מוסיפים לסיר את הקמח בבת אחת ומערבבים על האש עד לקבלת בצק אחיד. יש לוודא כי הבצק נפרד מהדפנות בעת הערבוב.

מסירים מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה. מערבלים במהירות בינונית כ-20 דקות, עד שהבצק מגיע לטמפרטורה פושרת.

מוסיפים את הביצים אחת אחת – מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר חזרה אחרי הוספת כל ביצה.

מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר 12 משונן, ומזלפים פסים באורך של כ-10 ס"מ.

מעבירים את הפסים למקפיא.

מחממים שמן בסיר טיגון ומטגנים את הצ'ורוס עד להזהבה מכל הכיוונים.

מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר-קינמון ומגישים מיד.

ניתן להזריק פנימה ריבה, או להגיש עם רטבים לטבילה כמו סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם וכו'.

מתכון של מסעדת טפאו בתל אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר