סופגניות שוקולד אפויות בסיר קובנה

מה צריך להכנה? קערת ערבוב והתפחה, מגבת יפה לכיסוי, מברשת יפה להברשה, וסיר קובנה רחב

סופגניות שוקולד אפויות בסיר קובנה
סופגניות שוקולד אפויות בסיר קובנה, צילום אינס שילת

מצרכים

3 חבילות שוקולד כמו של עלית בטעמים שונים, חתוך לקוביות

1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

כף ברנדי

7 כפות סוכר

קורט מלח

3 ביצים

3/4 כוס שמן קנולה

1+ 3/4 כוסות חלב פושר

חמאה מומסת

להגשה

אבקת סוכר

אופן ההכנה

מערבבים יחד קמח סוכר ושמרים.

יוצרים גומה ושופכים לתוכה את המלח, השמן, הביצים והנוזלים.

לשים הכל לבצק אחד, ומשאירים שעה להתפחה בקערה מכוסה במגבת.

לאחר מכן לשים על משטח מקומח, מחלקים לכדורים ומשטחים מעט.

מניחים בתוך כל כדור 2 קוביות שוקולד בטעם שבוחרים.

משמנים היטב סיר קובנה בחמאה ומניחים את הכדורים.

מברישים אותם בחמאה ומשאירים להתפחה נוספת כחצי שעה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.

מיד לאחר האפייה מפזרים אבקת סוכר.

 

מתכון של אינס שילת, לרגע מתוק של עלית






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה