חומרים לארבע מנות:
ביצה
כפית סוכר
כוס פירורי פנקו
חצי כוס קוקוס מגורד
4 כדורי גלידת וניל קפואה מאוד
אופן ההכנה:
מחממים שמן לטיגון עמוק.
מערבבים בקערה ביצה וסוכר למסה אחידה.
בקערה שנייה מערבבים פירורי פנקו וקוקוס.
טובלים את כדור הגלידה בביצה, ואז מגלגלים בפירורים בקערה השנייה.
חוזרים על התהליך שלוש פעמים, ומכניסים את הכדור לשמן רותח.
מטגנים כ- 20 שניות,
מוציאים ומניחים על נייר סופג לכמה שניות.
מעבירים לצלחת הגשה ביחד עם רוטב פרי ואבקת סוכר.
מגישים מייד.
'NIKKO' – סושי בר מסעדה ב"מגדלי אקרשטיין" הרצליה-פיתוח. רח' אבא אבן 10, הרצליה פיתוח. טל. 1-700-706711