סופלה שוקולד וגלידת וניל

החומרים לשישה סועדים250 גרם שוקולד מריר250 גרם סוכר80 גרם קורנפלור200 גרם חמאה או מרגרינה5 ביצים2 כפות קקאו20 גביעי אלומיניום אישייםאופן ההכנהמנפים את הקורנפלור והקקאו.מכניסים לקערה את השוקולד והמרגרינה ומחממים 2 דקות במיקרוגל.מערבבים היטב את השוקולד והמרגרינה בעזרת מטרף ומוסיפים את הקקאו והקורנפלור.מכנסים 5 ביצים לקערה ומקציפים חמש דקות.מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף קשה. מוסיפים את הקצף לשוקולד ומערבבים היטב. משמנים את גביעי האלומיניום במעט מרגרינה ויוצקים את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות כ- 14 דקות.יש להוציא את המאפה כשהוא עדיין רך בפנים.מגישים בתוספת של 2 כדורי גלידת וניל.

החומרים לשישה סועדים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם סוכר
80 גרם קורנפלור
200 גרם חמאה או מרגרינה
5 ביצים
2 כפות קקאו
20 גביעי אלומיניום אישיים

אופן ההכנה
מנפים את הקורנפלור והקקאו.

מכניסים לקערה את השוקולד והמרגרינה ומחממים 2 דקות במיקרוגל.

מערבבים היטב את השוקולד והמרגרינה בעזרת מטרף ומוסיפים את הקקאו והקורנפלור.

מכנסים 5 ביצים לקערה ומקציפים חמש דקות.

מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף קשה. מוסיפים את הקצף לשוקולד ומערבבים היטב.

משמנים את גביעי האלומיניום במעט מרגרינה ויוצקים את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות כ- 14 דקות.

יש להוציא את המאפה כשהוא עדיין רך בפנים.

מגישים בתוספת של 2 כדורי גלידת וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר