סופלה שוקולד וגלידת וניל

 

החומרים לשישה סועדים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם סוכר
80 גרם קורנפלור
200 גרם חמאה או מרגרינה
5 ביצים
2 כפות קקאו
20 גביעי אלומיניום אישיים

אופן ההכנה
מנפים את הקורנפלור והקקאו.

מכניסים לקערה את השוקולד והמרגרינה ומחממים 2 דקות במיקרוגל.

מערבבים היטב את השוקולד והמרגרינה בעזרת מטרף ומוסיפים את הקקאו והקורנפלור.

מכנסים 5 ביצים לקערה ומקציפים חמש דקות.

מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף קשה. מוסיפים את הקצף לשוקולד ומערבבים היטב.

משמנים את גביעי האלומיניום במעט מרגרינה ויוצקים את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות כ- 14 דקות.

יש להוציא את המאפה כשהוא עדיין רך בפנים.

מגישים בתוספת של 2 כדורי גלידת וניל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה