fbpx

סופלה שוקולד מועשר בחלבון

מותג הרבלייף מציע מתכון סופלה שוקולד חלבי בריא וטעים המועשר בחלבון מתוך ספר המתכונים "מבשלים דרך חיים" – קינוח מושלם שכולם יאהבו לחג שבועות ובמהלך השנה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים למנה אחת

3 כפות חלב דל שומן או משקה שיבולת שועל, שקדים, סויה

1 ביצה

2 כפות חלבון כמו PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה של אבקת משקה כמו פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד

1  קוביית שוקולד מריר

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.

מוסיפים את החלבון ואבקת המשקה.

מערבבים לבלילה אחידה.

מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות עד שהסופלה מתרומם.

להכנת רוטב השוקולד

ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

צילום דן פרץ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר