fbpx

סופלה שוקולד עשיר

חומרים:150 גרם מטבעות שוקולד מריר בלגי maimon's 150 גרם חמאה2 ביצים2 חלמוניםחצי כוס (100 גרם) סוכררבע כוס (35 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's½ חבילה מטבעות שוקולד לבן maimon's אופן ההכנה:מחממים תנור ל-180 מעלותממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שהקמח נבלע. יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס משומנות עד ל3/4-  גובה.שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל שקע.אופים 9 דקות.מגישים עם גלידה או רוטב וניל.ניתן לשמור בקירור ולחמם בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה. www.maimons.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
150 גרם מטבעות שוקולד מריר בלגי maimon's
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס (100 גרם) סוכר
רבע כוס (35 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
½ חבילה מטבעות שוקולד לבן maimon's

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שהקמח נבלע.
יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס משומנות עד ל3/4-  גובה.
שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל שקע.
אופים 9 דקות.
מגישים עם גלידה או רוטב וניל.
ניתן לשמור בקירור ולחמם בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה.

 www.maimons.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר