מצרכים:
300 גר' שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
75 גר' חמאה
75 גר' סוכר
20 גר' קמח
רוטב שוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות פרג
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
להקציף 6 חלמונים עם 25 גר' סוכר לקרם בהיר.
בקערה נפרדת ונקייה מקציפים 6 חלבונים עם 50 גר' סוכר למרנג.
ממיסים את השוקולד בזהירות ומערבבים עם התערובות,
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מוזגים את המסה לכלי סופלה מתאימים משומנות במעט חמאה – 3/4 גובה (הסופלה גולש).
אופים ב- 180 מעלות 10-12 דקות –לא פותחים את התנור במהלך האפייה.
בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ביחד עם כדור גלידת וניל.
מוזגים את רוטב השוקולד עם הפרג.
רוטב שוקולד:
מרתיחים את השמנת.
מוזגים על השוקולד עד להמסה מוחלטת.
מערבבים היטב עד לקבלת מסה מבריקה.
מוסיפים פנימה את הפרג.
מערבבים, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
נטע בשביל השוקולד, רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03, www.chocolata.co.il