סופלה שוקולד

מצרכים:300 גר' שוקולד מריר6 ביצים מופרדות75 גר' חמאה75 גר' סוכר20 גר' קמחרוטב שוקולד:250 גרם שמנת מתוקה200 גרם שוקולד מריר2 כפות פרג2 כפות ברנדיאופן ההכנה:להקציף 6 חלמונים עם 25 גר' סוכר לקרם בהיר. בקערה נפרדת ונקייה מקציפים 6 חלבונים עם 50 גר' סוכר למרנג.ממיסים את השוקולד בזהירות ומערבבים עם התערובות, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.מוזגים את המסה לכלי סופלה מתאימים משומנות במעט חמאה – 3/4 גובה (הסופלה גולש).אופים ב- 180 מעלות 10-12 דקות –לא פותחים את התנור במהלך האפייה.בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ביחד עם כדור גלידת וניל.מוזגים את רוטב השוקולד עם הפרג.רוטב שוקולד:מרתיחים את השמנת.מוזגים על השוקולד עד להמסה מוחלטת.מערבבים היטב עד לקבלת מסה מבריקה.מוסיפים פנימה את הפרג.מערבבים, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.נטע בשביל השוקולד, רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהודטל. 5361977-03, www.chocolata.co.il

מצרכים:
300 גר' שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
75 גר' חמאה
75 גר' סוכר
20 גר' קמח

רוטב שוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות פרג
2 כפות ברנדי

אופן ההכנה:
להקציף 6 חלמונים עם 25 גר' סוכר לקרם בהיר.
בקערה נפרדת ונקייה מקציפים 6 חלבונים עם 50 גר' סוכר למרנג.
ממיסים את השוקולד בזהירות ומערבבים עם התערובות,
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מוזגים את המסה לכלי סופלה מתאימים משומנות במעט חמאה – 3/4 גובה (הסופלה גולש).
אופים ב- 180 מעלות 10-12 דקות –לא פותחים את התנור במהלך האפייה.
בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ביחד עם כדור גלידת וניל.
מוזגים את רוטב השוקולד עם הפרג.

רוטב שוקולד:
מרתיחים את השמנת.
מוזגים על השוקולד עד להמסה מוחלטת.
מערבבים היטב עד לקבלת מסה מבריקה.
מוסיפים פנימה את הפרג.
מערבבים, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.

נטע בשביל השוקולד, רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03, 
www.chocolata.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר