סופלה שוקולד

 

צילום: רן בירןחומרים (10 מנות)
290 גרם שוקולד
290 גרם חמאה
250 סוכר
6 ביצים
200 קמח
10 גרם קקאו
10 גרם אבקת אפיה

אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 220 מעלות. ממיסים שוקולד וחמאה 'בבן מארי' ומוסיפים את הסוכר. מאחדים את כל החומרים היבשים בקערה ומערבבים. מעבירים את מסת השוקולד למיקסר ומתחילים לערבל, מוסיפים את הביצים ואחר כך את החומרים היבשים. משמנים מעט את התבניות ושופכים ממסת הסופלה לתבניות אך לא עד הסוף (ס"מ פחות). מכניסים לתנור ואופים 7 דקות בדיוק.

מומלץ להשתמש ברינגים מנירוסטה. במידה ואין, ניתן להשתמש בתבניות חד פעמיות מנייר, או כל תבנית לעוגה.

את הסופלה מומלץ לאכול חם ועם גלידת וניל. ניתן לשמור במקרר ולחמם במיקרוגל למשך 30 שניות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה