סופר פוד – ג'ונגל בול

מתכון של אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת קפה גרג, למנה בריאה, מזינה ומרעננת המבוססת על מקפא פיטאייה טבעי וכוללת פירות טריים, גרנולה כוסמת וזרעי צ'יה

לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים. צילום דן פרץ
לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים. צילום דן פרץ

חומרים

3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)

2 כפות סוכר קנים

150 מ"ל מים

1 כף זרעי צ'יה

1 כף גוג'י ברי

1 כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)

2 כפות גרנולה כוסמת

פירות טריים חתוכים

צילום דן פרץ
צילום דן פרץ

אופן ההכנה

לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר.

להוסיף את המים והסוכר. לטחון במשך כדקה.

לשים בקערה ולהכניס למקפיא.

לאחר שעה לערבב ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).

לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה