חומרים
3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)
2 כפות סוכר קנים
150 מ"ל מים
כף זרעי צ'יה
כף גוג'י ברי
כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)
2 כפות גרנולה כוסמת
פירות טריים חתוכים
אופן ההכנה
לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר.
להוסיף את המים והסוכר.
לטחון במשך כדקה.
לשים בקערה ולהכניס למקפיא.
לאחר שעה לערבב, ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).
לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.