סופר פוד ג'ונגל בול

במסגרת השקת התפריט החדש לחורף 2018 מציעה רשת קפה גרג מתכון של השף הראשי אלעד אמסלם למנת סופר פוד בריאה, מזינה ומרעננת מבוססת על מקפא פיטאייה טבעי וכוללת פירות טריים, גרנולה כוסמת וזרעי צ'יה

לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר ולהוסיף את המים והסוכר. צילום דן פרץ
לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר ולהוסיף את המים והסוכר. צילום דן פרץ

חומרים

3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)

2 כפות סוכר קנים

150 מ"ל מים

כף זרעי צ'יה

כף גוג'י ברי

כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)

2 כפות גרנולה כוסמת

פירות טריים חתוכים

לאחר שהמקפא מוכן להעבירו לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים. צילום דן פרץ
לאחר שהמקפא מוכן להעבירו לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים. צילום דן פרץ

אופן ההכנה

לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר.

להוסיף את המים והסוכר.

לטחון במשך כדקה.

לשים בקערה ולהכניס למקפיא.

לאחר שעה לערבב, ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).

לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה