סופ"ש ושבועות של TAKE II 2006 ביקב סוסון ים

אורלי וזאב דוניה מיקב סוסון ים, מזמינים לטעום את הגירסה החדשה והאחרונה של יין TAKE II 2006 של היקב, המורכב הפעם משילוב חד פעמי ויוצא דופן של ענבי זינפאנדל, פרמיטיבו, קריניאן ופטיט סירה

אורלי וזאב דוניה מיקב סוסון ים במושב בר גיורא שבהרי ירושלים, מזמינים לטעום את הגירסה החדשה והאחרונה של יין TAKE II 2006 של היקב, המורכב הפעם משילוב חד פעמי ויוצא דופן של ענבי זינפאנדל, פרמיטיבו, קריניאן ופטיט סירה.
כפי שאומר זאב: "SPICY היא המילה הטובה ביותר לתאר את היין הזה".

ולמה "הפעם האחרונה" בנושא ההזדמנות לטעום ולרכוש את היין? מפני שסוסון ים חדל לייצר יין זה החל מ- 2007 עקב הפסקת מכירת ענבים מזן זה ליקב.

כמות הבקבוקים מוגבלת, והיקב יהיה פתוח בתאריכים 9.6.08- 6.6.08 – סוף השבוע וחג שבועות – בין השעות 10:00-15:00.


יקב סוסון ים
מושב בר-גיורא
טל. 02-5709834
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר