סורבה אגס ביין

חומרים:סירופ סוכר1 ק"ג סוכר 1 ליטר מים מביאים את הסוכר והמים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות. מצננים כליל.חומרים לאגסים ביין:6 אגסים מקולפים 350 מ"ל יין אדום יבש 50 ג"ר סוכרמקל קינמוןקורט ציפורןאופן ההכנה:מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה. מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ ומקטינים את הלהבה. מבשלים עד שהאגסים רכים, כ- 20 עד 30 דקות.מוציאים את מקל הקינמון, וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.חומרים לסורבה אגס ביין: 200 מ"ל מחית אגס ביין אדום375 מ"ל סירופ סוכר175 מ"ל מים2 כפות מיץ לימון טריאופן ההכנה:מעבדים את כל החומרים, ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.רשת מעדניות הגורמה יוז'י: סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל:03-534967403. www.yoji.co.il/profile.html

חומרים:
סירופ סוכר
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות. מצננים כליל.

חומרים לאגסים ביין:
6 אגסים מקולפים
350 מ"ל יין אדום יבש
50 ג"ר סוכר
מקל קינמון
קורט ציפורן

אופן ההכנה:
מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה.
מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ ומקטינים את הלהבה.
מבשלים עד שהאגסים רכים, כ- 20 עד 30 דקות.
מוציאים את מקל הקינמון, וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.

חומרים לסורבה אגס ביין:
200 מ"ל מחית אגס ביין אדום
375 מ"ל סירופ סוכר
175 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים, ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.


רשת מעדניות הגורמה יוז'י:
סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.
סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל:03-534967403.
www.yoji.co.il/profile.html

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר