סורבה מנגו

הסורבה הוא קינוח פשוט, בריא וטעים. אנו מביאים מתכון עם סוכר, אך ניתן לעשותו גם ללא סוכר. זני המנגו המומלצים לשימוש במתכון זה הם מיה או שלי

הסורבה הוא קינוח פשוט, בריא וטעים. אנו מביאים מתכון עם סוכר, אך ניתן לעשותו גם ללא סוכר. זני המנגו המומלצים לשימוש במתכון זה הם מיה או שלי.

חומרים:
1/2 ק"ג מנגו (מקולף ללא גרעין)
1 כפית קליפת לימון מגורר או למון ליים
לסירופ:
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
שמים את הסוכר והמים בסיר קטן ומרתיחים למשך 3 דקות, יש לבחוש מדי פעם. מורידים מהאש ומצננים.
את המנגו קולפים וחותכים.
במעבד מזון סטיק או מעבד רגיל מעבדים את המנגו והסירופ המצונן (הרפתקנים יכולים להוסיף כף ליקר, תבלינים: ציפורן, וניל, קינמון).
לאחר עיבוד מכניסים לקערה עם מכסה ושמים בפריזר.
כעבור שעה או שעתיים, כשסורבה חצי קפוא, מוציאים לעיבוד נוסף ושוב מקפיאים.
ככל שנחזור על פעולה זו יותר פעמים, הסורבה יהיה יותר אוורירי ורך.

הגשה:
להגיש כדורי סורבה בצלוחית של גלידה.
אפשר לקשט עם נענע, או סירופ שוקולד, או שמנת מתוקה, או גלידה וניל.

להזמנת חופשה ב"רמות וליהנות" – 046731101 www.ramotour.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר