fbpx

סורבה מנגו

הסורבה הוא קינוח פשוט, בריא וטעים. אנו מביאים מתכון עם סוכר, אך ניתן לעשותו גם ללא סוכר. זני המנגו המומלצים לשימוש במתכון זה הם מיה או שלי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

הסורבה הוא קינוח פשוט, בריא וטעים. אנו מביאים מתכון עם סוכר, אך ניתן לעשותו גם ללא סוכר. זני המנגו המומלצים לשימוש במתכון זה הם מיה או שלי.

חומרים:
1/2 ק"ג מנגו (מקולף ללא גרעין)
1 כפית קליפת לימון מגורר או למון ליים
לסירופ:
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
שמים את הסוכר והמים בסיר קטן ומרתיחים למשך 3 דקות, יש לבחוש מדי פעם. מורידים מהאש ומצננים.
את המנגו קולפים וחותכים.
במעבד מזון סטיק או מעבד רגיל מעבדים את המנגו והסירופ המצונן (הרפתקנים יכולים להוסיף כף ליקר, תבלינים: ציפורן, וניל, קינמון).
לאחר עיבוד מכניסים לקערה עם מכסה ושמים בפריזר.
כעבור שעה או שעתיים, כשסורבה חצי קפוא, מוציאים לעיבוד נוסף ושוב מקפיאים.
ככל שנחזור על פעולה זו יותר פעמים, הסורבה יהיה יותר אוורירי ורך.

הגשה:
להגיש כדורי סורבה בצלוחית של גלידה.
אפשר לקשט עם נענע, או סירופ שוקולד, או שמנת מתוקה, או גלידה וניל.

להזמנת חופשה ב"רמות וליהנות" – 046731101 www.ramotour.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר