סורבה פירות יער או אבטיח  

קינוח קיצי קליל ומרענן של ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"

אפשר להגיש מיד או להקפיא - עדיף בכלים אישיים כדי להקל על ההגשה, ולהוציא מהמקפיא רבע שעה לפני ההגשה
אפשר להגיש מיד או להקפיא - עדיף בכלים אישיים כדי להקל על ההגשה, ולהוציא מהמקפיא רבע שעה לפני ההגשה

רכיבים

500 גרם פירות יער או אבטיח

4 כפות מיץ לימון

חצי כוס סוכר

חצי כוס נוזלים

נענע לקישוט

אופן ההכנה

שוטפים את הפירות, מקלפים ומסירים גרעינים או חרצנים.

חותכים את הפירות לקוביות קטנות, מכניסים לשקית ומקפיאים לפחות למשך 24 שעות.

מוציאים מהקפאה ומפשירים כרבע שעה עד שהפירות מתרככים מעט.

מכניסים למעבד מזון יחד עם הסוכר והנוזל, ומעבדים כ-5 דקות עד שמתקבל מרקם של חלק.

אפשר להגיש מיד או להקפיא – עדיף בכלים אישיים כדי להקל על ההגשה, ולהוציא מהמקפיא רבע שעה לפני ההגשה.

אפשר לגוון ולהוסיף אלכוהול כגון וודקה וכדומה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה