חומרים:
לגלידת הסורבה קוקוס:
חצי ליטר יוגורט 4% שומן
3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
שבבי קוקוס
לרוטב פירות היער:
100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים
אופן ההכנה:
סורבה:
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.
לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.
למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן.
רוטב פירות היער:
מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה, ומצננים את המרק.
הגשה:
מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת, ומעל כדור סורבה קוקוס.
ניתן לקשט בעלה נענע.
צילום: ניר סופר