fbpx

סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר

חומרים:לגלידת סורבה קוקוס:חצי ליטר יוגורט 4% שומן3 כפות דבש4 כפות סוכר1/2 כפית מלחשבבי קוקוסלרוטב פירות יער:100 גרם דובדבנים ללא גרעינים100 גרם פטל טרי2 כוסות מיםמיץ לימונים טרי מ-2 לימוניםאופן ההכנה:הסורבה:מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה, ולהקציף עד שהסורבה מוכן.רוטב פירות היער:מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה.מצננים את המרק.הגשה:מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס.ניתן לקשט בעלה נענע.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
לגלידת סורבה קוקוס:
חצי ליטר יוגורט 4% שומן
3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
שבבי קוקוס

לרוטב פירות יער:
100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים

אופן ההכנה:
הסורבה:
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.
לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.
למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה, ולהקציף עד שהסורבה מוכן.

רוטב פירות היער:
מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה.
מצננים את המרק.

הגשה:
מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס.
ניתן לקשט בעלה נענע.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר