fbpx

סורבה רימונים חגיגי

חומרים להכנת 10 מנות:800 מ"ל מיץ רימונים 200 גרם סוכר170 מ"ל מים25 מ"ל סירופ גלוקוז5 גרם אבקת מייצב לסורבהאופן ההכנה:ממסים את הסוכר עם מים חמים.מצננים ומוסיפים את סירופ הגלוקוז. מוסיפים את מיץ הרימונים + אבקת מייצב לסורבה.מכניסים את כל התערובת למעבד מזון. מקפיאים ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון על לקבלת מרקם של גלידה.הגשה: מוציאים את הגלידה מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה כדי שתהיה רכה ונימוחה בפה."שקד" אספרסו בר גלידריית בוטיק בנמל ת"א וברמת חןהאלוף דוד 40, רמת חן; האנגר 7 נמל ת"א
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים להכנת 10 מנות:
800 מ"ל מיץ רימונים
200 גרם סוכר
170 מ"ל מים
25 מ"ל סירופ גלוקוז
5 גרם אבקת מייצב לסורבה

אופן ההכנה:
ממסים את הסוכר עם מים חמים.
מצננים ומוסיפים את סירופ הגלוקוז.
מוסיפים את מיץ הרימונים + אבקת מייצב לסורבה.
מכניסים את כל התערובת למעבד מזון.
מקפיאים ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון על לקבלת מרקם של גלידה.

הגשה:
מוציאים את הגלידה מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה כדי שתהיה רכה ונימוחה בפה.

"שקד" אספרסו בר גלידריית בוטיק בנמל ת"א וברמת חן
האלוף דוד 40, רמת חן; האנגר 7 נמל ת"א

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר