רכיבים
3 בננות בשלות פרוסות
150 גר' תותים פרוסים
3 כפות חלב קוקוס
40 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
חותכים את הבננות ואת התותים לפרוסות.
מקפיאים לפחות למשך 4 שעות.
מניחים את חלקי השוקולד בקערה.
ממיסים מעל סיר מים חמים (בטכניקת בן מארי).
מעבירים את הפירות הקפואים במעבד מזון.
מוסיפים מעט חלב קוקוס.
מעבדים את התערבות עד שמתקבל מרקם שמזכיר שמנת.
יוצרים כדורי סורבה ומניחים אותם בכוסות.
יוצקים את השוקולד המומס לשקית קטנה.
עושים חתך קטן בקצה השקית.
מקשטים את הסורבה עם זילוף השוקולד המומס.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה